Apple laptop

MacbookSteeds meer consumenten raken overtuigd om een Apple laptop te kopen. Niet alleen zijn de laptops van Apple altijd van uitmuntende kwaliteit, ook het besturingssysteem werkt volgens velen een stuk fijner dan andere besturingssystemen zoals Windows of Linux. De laptops van Apple draaien op OS X Mavericks, standaard krijgt u hierbij ook veel (betaalde) programma’s geheel gratis, dit is een cadeautje voor de aanschaf van uw Apple laptop. Op het moment dat u een Apple laptop wilt kopen, dan hebt u de keuze tussen een MacBook Air of een MacBook Pro. De meeste mensen kiezen ervoor om een MacBook pro te kopen, deze heeft namelijk net weer wat meer functionaliteiten. Qua prijs verschilt de MacBook Pro niet gigantisch veel met de MacBook Air, voor het prijsverschil hoeft u dus nergens te voorkeur aan te geven.

MacBook Pro

Apple MacBook Pro 13-inchDe MacBook Pro is het parapaartje van de Apple laptops, al jaren is dit namelijk een van de bestverkopende producten van Apple. Steeds meer consumenten zien in dat ze voor kwalitatieve laptops vroeg of laat toch kiezen voor een MacBook Pro of een MacBook Air. Alle modellen van de MacBooks die Apple op dit moment verkoopt, op 1 model na, is voorzien van het uitermate mooie Retina beeldscherm. U kunt haarscherp films, videogames of grafische films draaien op uw nieuwe Apple laptop.

MacBook Air

Als u zoekt naar een Apple laptop kunt u er ook voor kiezen om een MacBook Air aan te schaffen. Er zijn niet gigantisch veel grote verschillen Macbook_airtussen deze twee Apple laptops, het voornaamste verschil is dat de Air variant een stuk dunner en lichter is dan de Pro versie. Als u dus vaak uw laptop onderweg mee wilt nemen, dan is de MacBook Air ook het overwegen waard.

Apple laptop kopen

Hebt u uw keuze kunnen maken tussen de twee Apple laptops? Dan hebt u ook nog de keuze te maken of u graag een 13-inch of een 15-inch Macbook wilt hebben. Een Apple laptop kopen doet u gemakkelijk via onze website, wij vergelijken namelijk de aanbieders met elkaar om u de laagste prijzen te kunnen bieden!