MacBook Pro Retina

13-inch: 2,4 GHz Retina-displaySinds korte tijd maakt Apple bij de productie van haar MacBook Pro’s gebruik van het Retina beeldscherm. Op dit moment wordt er nog één 13-inch model verkocht zonder Retina beeldscherm, maar naar verwachting zal deze spoedig uit de verkoop verdwijnen. Retina is de benaming die Apple heeft gegevens voor de LCD-schermen die het mogelijk maken dat het menselijk ogen geen onderscheid meer kan maken tussen de verschillende losse pixels. Door het Retina scherm kunt u dus werkelijk alles, van videogames tot grafische programma’s, haarscherp weergeven op uw Apple laptop.

Apple maakt niet alleen bij de productie van de MacBook gebruik van een retina beeldscherm, ook bij andere devices zoals de iPad en de iPhone wordt deze techniek toegepast. Het gebruik van een Retina beeldscherm zorgt voor een flinke beeldscherm als we kijken naar het beeldkwaliteit. U zult er nooit spijt van krijgen om een Apple laptop met Retina display te kopen.

MacBook Pro 13-inch Retina

Op dit moment verkoop Apple 3 13-inch MacBook Pro modellen die voorzien zijn van een Retina beeldscherm. Qua prijs verschillende de 3 modellen niet veel van elkaar, wel lopen de specificaties apple_macbook_pro_retinaflink uit elkaar. De goedkoopste MacBook Pro die Apple op dit moment nog verkoop heeft geen Retina beeldscherm, maar nog steeds prima specificaties. Het 13-inch model is voor de meeste gebruikers de ideale laptop, lekker compact en zeer fijn om mee te werken. Waar u ook bent en wat u ook wilt doen op uw laptop, met de MacBook Pro 13-inch Retina doet u dit haarscherp!

MacBook Pro 15-inch Retina

Op dit moment verkoop Apple 3 13-inch MacBook Pro modellen die voorzien zijn van een Retina beeldscherm. Qua prijs verschillende de 3 modellen niet veel van elkaar, wel lopen de specificaties flink uit elkaar. De goedkoopste MacBook Pro die Apple op dit moment nog verkoop heeft geen Retina beeldscherm, maar nog steeds prima specificaties. Het 13-inch model is voor de meeste gebruikers de ideale laptop, lekker compact en zeer fijn om mee te werken. Waar u ook bent en wat u ook wilt doen op uw laptop, met de MacBook Pro 13-inch Retina doet u dit haarscherp!